Bestelinformatie

Bestelinformatie

 

Betalen

Nadat je bestelling is geplaatst wordt er per e-mail een orderbevestiging gestuurd met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de eventuele verzendkosten. Betalen kan bij ons via IDEAL, direct betalen in je vertrouwde bankomgeving.

 

Levertijd

Op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen, streven wij ernaar om de producten binnen 1 á 2 werkdagen te verzenden. De bezorging wordt verzorgd door PostNL. Je ontvangt bij je bestelling een track en trace code waarmee je je bestelling kan volgen.

 

Verzendkosten

Bij een bestelling boven de € 50,- betaal je bij ons geen verzendkosten!  Bij het afrekenen verschijnt er een optie tot ‘Gratis Verzending’ die je dan kunt aanvinken. Echter, bij een bestelling onder de € 50,- betaal je de standaard verzendkosten van € 6,50. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in Echt, dit kan echter alleen op afspraak. Geef bij je bestelling aan dat je de bestelling wilt afhalen en stuur een mailtje naar info@concept-4.nl om een afhaal afspraak te maken.

 

Retourneren

Voldoet je bestelling niet aan je verwachting, dan heb je het recht het artikel, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen retour te melden.  Deze tijd gaat in op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen naar Concept-4.nl Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen. Kosten voor het retour sturen van het product zijn voor je eigen rekening. Wanneer het product in goede staat is ontvangen, zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten, maar exclusief de verzendkosten van retourzending terug worden gestort op het opgegeven rekeningnummer. Stuur je een deel van je bestelling retour of was de verzending gratis dan wordt enkel het aankoopbedrag teruggestort, zonder de verzendkosten.

Retourmeldingen kunnen verstuurd worden naar info@concept-4.nl

 

Beschadigd product

Wij zijn altijd heel voorzichting met het verzenden van onze producten om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen.  Mochten er alsnog beschadigingen opgetreden zijn, kun je uiteraard de beschadigde producten retourneren.  Stuur een mail met foto naar info@concept-4.nl , Het retour zenden van dit product is natuurlijk op onze kosten. Wanneer het product is ontvangen, zal zo spoedig mogelijk een nieuw exemplaar naar je worden verzonden.